interieur advies & werkwijze - Onderste Boven - interieur styling en restyling door Mariella van Vliet

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

interieur advies & werkwijze

Interieuradvies en werkwijze.

Mijn manier van aanpak is heel persoonlijk. U bent er van verzekerd dat ik in mijn advies altijd van uw wensen uitga, vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met het opmaken van een moodboard en de keuze voor stijl, materialen, stoffen, kleuren en woon-accessoires.
Voor iedere opdracht kan ik altijd unieke oplossingen aanbieden omdat ik hier specifieke nieuwe accessoires naar uw wens kan maken; van kussens, lijsten en andere “must haves” tot het restylen van uw oude geliefde meubilair.


Hoe gaat dat in zijn werk, wat is mogelijk en wat kan ik voor u betekenen?


Ik kom bij u thuis voor een adviesgesprek om de ruimte te bekijken en uw wensen te bespreken als u dat fijn vindt. Zo'n adviesgesprek duurt doorgaans twee uur. De kosten hiervoor, inclusief een presentatie van kleuren en moodboard, bedragen € 175,00.

In dit gesprek bespreken we wat uw woonwensen zijn. Hierna gaan we bekijken hoe we met kleur, verlichting, meubelopstelling en een hoop creatieve ideeën de juiste sfeer kunnen creëren. Het is geheel aan u wat u wilt veranderen en wat u belangrijk vindt om uw huis tot een heerlijk thuis te maken. Een thuis waar rust heerst en wat een warme uitstraling heeft, wat uitnodigt om fijn te wonen, te leven en vooral te genieten van de sfeer en van elkaar.
Mocht u besluiten om het traject voort te zetten en te kiezen voor een compleet plan, inclusief afstylen, dan brengen we de kosten van het adviesgesprek in mindering op de totaalnota, als die hoger is dan € 600,00.


Na ons adviesgesprek kunt u natuurlijk zelf aan de slag gaan met deze nieuwe inspiratie, maar het is ook mogelijk dat ik u help met bepaalde klussen, zoals het uitzoeken van nieuw interieurmateriaal. Ook kunnen we een budget afspreken waarna ik voor u op pad ga om mooie interieurobjecten bij elkaar te zoeken en bij u te restylen in huis. Dit is vooral handig wanneer u zelf erg druk bent.
Als er zaken zijn die uitbesteed moeten worden, dan kan ik u helpen om de eerste contacten te leggen met bijvoorbeeld stukadoor, behanger of schilder.

Neem gerust vrijblijvend contact op, dan kunnen we samen kijken wat voor advies het beste bij u past.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu